高二英语句子改写复习题目及答案

时间:2020-05-29 08:00:35 英语句子 我要投稿

高二英语句子改写复习题目及答案

  1. The train is likely to be late.

高二英语句子改写复习题目及答案

  It ______ ______ ______ the train will be late.

  答案:is likely that

  2. It is likely that the typhoon will sweep across the island.

  The typhoon ______ ______ ______ ______ across the island.

  答案:is likely to sweep

  3. I think trying to stop the couple quarrelling will be of no use.

  I think it's ______ ______ ______ to stop the couple quarrelling.

  答案:no use trying

  4. Every time I was in trouble, he had no hesitation in helping me.

  Every time I was in trouble, he came to help me ______ ______.

  答案:without hesitation

  5. He never hesitates to help if I have any problem.

  He always helps me ______ ______ if I have any problem.

  答案:without hesitation

  6. I crossed the street so as not to meet him, but he saw me and came running towards me.

  I crossed the street to ______ ______ him, but he saw me and came running towards me.

  答案:avoid seeing

  7. It seems that the students in that class have all passed the qualified exam.

  All of the students in that class ______ ______ ______ ______ the qualified exam.

  答案:seem to have passed

  8. It seems that the boys of the class are playing football on the playground.

  The boys of the class ______ ______ ______ ______ football on the playground.

  答案:seem to be playing

【高二英语句子改写复习题目及答案】相关文章:

1.小学英语毕业复习改写句子

2.2017年photoshop复习题目及答案

3.小升初数学复习重点:数的读写及改写

4.高二英语-重点短语及句子梳理

5.高二英语作文万能句子

6.小升初数学数改写知识点复习

7.2017年cad考试复习题目「附答案」

8.2017大学cad考试复习题目「附答案」